Friday 14 December Last update : 12/14/2018 at 13:01

EURÓPA LEGMAGASABBAN FEKVO SÍCENTRUMA

Val Thorens, a síközpont, ami a síelés legjavát egyesíti a legjobb hangulattal, hogy a pihenés valóban öröm legyen

Val Thorens, a síközpont, ami a síelés legjavát egyesíti a legjobb hangulattal, hogy a pihenés valóban öröm legyen

10 pontban

1. különleges fekvés: Európa legmagasabban fekvő síközpontja, egy természetes, nyitott, napos katlan, ahol az ember soha nem veszik el. Novembertől májusig garantált a jó minőségű hó.


2. 600 km tiszta élvezet a Három-völgy szívében, a világ legnagyobb síterepén, 175 felvonó, 320 kijelölt pálya, minden tudásszinthez és mindenfajta síhez. Hihetetlen összetételű, végtelen variációt biztosító síterep, ahol minden nap új pályán, új panorámában gyönyörködhet.


3. Csak az öröm: gyors felvonók gondoskodnak arról, hogy ne kelljen várakozni, és hogy mielőbb újra visszarepítsenek az újabb örömök felé. Val Thorensben többet fogsz síelni, mint bárhol máshol!


4. A stresszoldó síterep: több síközpont is azzal büszkélkedik, hogy egészen pályaszállásnak számít, de mennyi teljesíti ezt valójában? Val Thorensben ezt egyszerű eldönteni; csatolj fel az apartmanból kilépve, s máris a pályákon találod magad.


5. Pörgős, fiatalos hangulat, de nem csak fiataloknak! Val Thorens egy multikulturális síterep: nyitott az egész világra, és 40 éve megállás nélkül innovatív lélekkel újra és újra megújul. Az itt síelők mind megtapasztalják Val Thorens bensőséges hangulatát és a jövő felé mutató fejlődését.


6. Síelj barátaiddal, családoddal! Gazdag szállásválaszték, a legtöbb apartmanház spa részleggel is rendelkezik, minden stílusban, minden árfekvésben, minden típusú utazáshoz találsz szálláshelyet. Családban, kettesben, haverokkal, használd ki a széles szálláspalettát a kedvező árfekvésű apartmanoktól az ötcsillagos hotelekig és apartmanházakig. Val Thorens, egy olyan síközpont, ahol jó lenni.


7. Ellazulva: itt minden egyszerű. Kedved szerint fedezheted fel a síterepet, saját ritmusodban, gyalog minden elérhető. Megtapasztalod majd, milyen is az a „cool életvitel” Val Thorensben.


8. Sportos és kipihent: a világ legnagyobb síterepén a síelésen túl is megsokszorozhatod élményeidet a sportközpontban, ahol több mint 20 különféle tevékenységet űzhetsz, vagy a wellness központban… sőt, különböző izgalmas lehetőségek is várnak (a leghosszabb szánkópálya Franciaországban, hegyikerékpározás havon, jégpálya rally), amelyek közül jó néhányat sehol máshol nem tudsz így kipróbálni. Bízd magad hozzáértő kezekre valamelyik wellness központban a teljes ellazulás érdekében. A végső cél: érezd, hogy élsz, és érezd a belsőharmóniád.


9. Egy ínyenc síközpont: Val Thorens arculatához hozzátartozik az éttermek minőségi és ámulatba ejtő kínálata. Az őstermelők termékeitől egészen a csillaggal jutalmazott séfekéig, a hagyományostól a modern dolgokig, Val Thorens bisztronómiája és gasztronómiája elragad minden ízlelőbimbót, még a legigényesebbekét is.


10. Val Thorens lifestyle: Val Thorens Európa legmagasabban fekvő síterepe, és egyben a legpörgősebb is. Rengeteg élő koncert, különböző stílusú zenék forgataga a jazztől az elektronikusig, az Alpok legnagyobb diszkója, és sokféle stílusú bár szórakoztat és perdít majd táncra, mindezt felesleges fényűzéstől mentes hangulatban.
Loading...

Book #stay

SHARE UNITED
FOLLOW US : Become fan on Facebook Follow us on Twitter Lib_footer_page_gplus You Tube Our Flickr gallery Lib_footer_page_pin Lib_footer_page_inst
Need advice ? Call us ! +33 0(4) 79 00 08 08

Powder Alarm

Sign up to get the latest snow news in Val Tho!

All fields in this form must be filled in

The information provided is electronically processed to manage your subscription. The data is used by Val Thorens Tourist Office who may send you information about the resort from time to time.
According to the French Data Protection Act of January 6th 1978, updated in 2004,you have the right to access or change your personal data by writing to Service marketing of Office de Tourisme de Val Thorens – Maison de Val Thorens 73 440 Val Thorens – relationclient@valthorens.com
You may also request for your personal information not to be electronically processed, due to extenuating circumstances.

Powder Alarm

Sign up to get the latest snow news in Val Tho!

TOURIST OFFICE Famille Plus Les 3 Vallées Rossignol Mini GoPro Degré 7

Join us on Facebook :

×

By continuing to browse without changing your parameters, you accept the use of cookies or similar technologies to get services and offers tailored to your interests and to ensure secure transactions on our site. For more information, click here