Friday 14 December Last update : 12/14/2018 at 13:01

Вал Торенс - Наjвиши ски-центар у Европи

VAL THORENS, SKI CENTAR KOJI SPAJA NAJBOLJE SKIJANJE SA NAJBOLJOM ATMOSFEROM, U BORAVAK KOJI SE ZOVE ZADOVOLJSTVO !

VAL THORENS, SKI CENTAR KOJI SPAJA NAJBOLJE SKIJANJE SA NAJBOLJOM ATMOSFEROM, U BORAVAK KOJI SE ZOVE ZADOVOLJSTVO !bjn


U 10 KLJUČNIH ARGUMENATA…


1. Izuzetan položaj: najviši ski centar u Evropi, Val Torens je prirodna uvala otvorena i osunčana; tu se ne možete izgubiti. Od novembra do maja, sneg je garantovan i kvalitetan


2. 600 kilometara skijanja u srcu 3 Doline: najveći ski prostor na svetu, 175 žičara i 320 uređenih ski staza za sve nivoe znanja i sve vrste uživanja na snegu. Velika mogućnost kombinovanja očekuje ljubitelje zimskih sportova, a svaki dan možete da otkrijete neku novu stazu i panorame koje vam oduzimaju dah.


3. Samo zadovoljstvo: brze žičare su tu da biste izbegli čekanje i da biste se brzo popeli do pravog zadovoljstva. U Val Thorensu skijate više nego na drugom mestu !


4. Ski centar “anti stress”: mnogi ski centri nude smeštaj uz staze, ali koliko njih to realno ima? U Val Torensu je to jednostavno, čim stavite skije na noge, već ste na stazi.


5. Šaroliki ambijent, mladalački, ali ne isključivo za mlade: zahvaljujući otvorenosti prema svetu i pioniorskom, inovativnom duhu koji traje već 40 godina, Val Thorens je kosmopolitski ski centar. Postoji zajednička veza među svima koji ovde borave: najpre gostoprimstvo i zajednično stremljenje prema budućnosti. Nema sumnje, Val Thorens ima dovoljno energije za sve.


6. Uživajte sa prijateljima i porodicom: predlažemo vam bogatu i raznoliku ponudu smeštaja, neke sa spa centrima, za sve stilove, sve budžete i sve tipove druženja. Porodično, u paru, ili u društvu, iskoristite široku ponudu, od apartmana “cocoun” do hotela sa 5*. Val Torens je ski centar gde se lepo osećate!


7. Opušteno: ovde je sve jednostavno. Krećete se prema svojim željana, u svom ritmu i sve je na nekoliko koraka od vas. Istražite “Cool” atmosferu Val Torensa.


8. Sportski i opuštajuće: pored najvećeg ski prostora na svetu, na raspolaganju Vam je i sportski centar sa više od 20 sportskih aktivnosti, kao i centar za relaksaciju… Takođe su Vam na raspolaganju i druge izuzetne aktivnosti ( najduža staza za sankanje u Francuskoj, mountain bike na snegu, auto trke na ledu, … ) od kojih se neke ne upražnjavaju na drugim mestima. Poverite svoje telo stručniom rukama u nekom od centara za relaksaciju, a sve u cilju da budete u top formi!


9. Ski centar za gurmane: na slici ski centra, broj restorana i izbor hrane je iznenađujući. Od lokalnih proizvoda, do majstorija šefova kuhinje, tradicije i kulinatskih novosti u izboru jela i pića, Val Torens je ponosan da može da zadovolji sve ukuse, čak i najzahtevnije.


10. Val Thorens lifestyle: Ako je Val Thorens najviši ski centar u Evropi, onda je i najzabavniji. Mnogobrojni koncerti uživo, raznolikost muzičkih žanrova, od džeza do elektronske muzike, najveća diskoteka u Alpima, kao i mnogobrojni barovi sa tematskim zabavama će Vam omogućiti da u Val Torensu slušate i igrate i sve to u jedinstveno ambijentu.
Loading...

Book #stay

SHARE UNITED
FOLLOW US : Become fan on Facebook Follow us on Twitter Lib_footer_page_gplus You Tube Our Flickr gallery Lib_footer_page_pin Lib_footer_page_inst
Need advice ? Call us ! +33 0(4) 79 00 08 08

Powder Alarm

Sign up to get the latest snow news in Val Tho!

All fields in this form must be filled in

The information provided is electronically processed to manage your subscription. The data is used by Val Thorens Tourist Office who may send you information about the resort from time to time.
According to the French Data Protection Act of January 6th 1978, updated in 2004,you have the right to access or change your personal data by writing to Service marketing of Office de Tourisme de Val Thorens – Maison de Val Thorens 73 440 Val Thorens – relationclient@valthorens.com
You may also request for your personal information not to be electronically processed, due to extenuating circumstances.

Powder Alarm

Sign up to get the latest snow news in Val Tho!

TOURIST OFFICE Famille Plus Les 3 Vallées Rossignol Mini GoPro Degré 7

Join us on Facebook :

×

By continuing to browse without changing your parameters, you accept the use of cookies or similar technologies to get services and offers tailored to your interests and to ensure secure transactions on our site. For more information, click here