Monday 19 November Last update : 11/19/2018 at 13:01

Euroopan korkein laskettelukeskus

10 AVAINARGUMENTTIA...

VAL THORENS, HIIHTOKESKUS, JOSSA PARHAAT HIHTO-OLOSUHTEET YHDISTYVÄT MIELLYTTÄVÄÄN ILMAPIIRIIN TARJOTEN NAUTITTAVAN KOKEMUKSEN!


10 AVAINARGUMENTTIA...


1. Poikkeuksellinen sijainti: Val Thorens on Euroopan korkein hiihtokeskus ja se muodostaa luonnollisen, avoimen aurinkoisen ja kattilan. Marraskuusta toukokuuhun lunta on varmasti ja se on korkealaatuista.


2. 600 kilometriä laskettelurinteitä 3 Valléen alueen sydämessä, maailman suurin hiihtokelpoinen alue, 172 hiihtohissiä ja 318 merkittyä laskettelurinnettä kaikille tasoille ja tyyleille. Monet yhdistelmämahdollisuudet odottavat hiihtäjiä, voit tutustua uuteen rinteeseen ja henkeäsalpaaviin maisemiin joka päivä.


3. Silkkaa nautintoa: nopeat hiihtohissit on suunniteltu välttämään jonotusta, voit nousta huipulle nopeasti nauttimaan hiihtämisestä. Val Thorensissa voit hiihtää enemmän kuin muualla!


4. Stressitön hiihtokeskus: monet hiihtokeskukset kehuvat, että hiihtämään pääsee suoraan sukset jalassa, mutta kuinka monissa paikoissa näin on todella laita? Val Thorensissa se on yksinkertaista, mene ulos suksine kanssa, olet jo mäessä.


5. Värikäs ja monimuotoinen ilmapiiri, nuorekas, mutta ei tarkoitettu vain nuorille: Val Thorens on avoin koko maailmalle ja sillä on ollut uraa uurtavan innovoiva maine jo 40 vuoden ajan. Kaikilla siellä oleskelevilla henkilöillä on yksi yhteinen piirre: ennen kaikkea halu osallistua mukavaan yhdessäoloon ja suuntautua yhdessä kohti tulevaa! Val Thorensilla on epäilemättä energiaa vaikka muille myytäväksi.


6. Tapaa ystäviä ja perhettäsi: meillä on laaja ja monipuolinen valikoima erilaisia majoitusmuotoja, joista useimmissa on kylpylä, kaikille tyyleille, kukkaroille ja ryhmille. Perheen tai puolison kanssa, suurella joukolla tai kahdestaan, valittavissa on monia vaihtoehtoja alkaen kodikkaista asunnoista hotelleihin ja 5 tähden residensseihin. Val Thorens on hiihtokeskus, jossa on hyvä elää!


7. Tuttavallinen: täällä kaikki on yksinkertaista. Voit tehdä asioita omassa tahdissasi ja kaiken voi tehdä jalkaisin. Voit kokea Val Thorensin rennon coolin asenteen.


8. Urheilullinen ja rento: maailman suurimman hiihtoalueen lisäksi voit nauttia urheilusta urheilukeskuksessa, jossa on tarjolla yli 20 lajia, lisäksi siellä on hyvinvointikeskus... Näin voit nauttia yllättävien lajien valikoimasta (Ranskan pisin pulkkamäki, maastopyöräilyä lumessa, jäärata-ajoa...), jotkin lajit ovat niin harvinaisia, että niitä ei harrasteta missään muualla. Anna kehosi asiantunteviin käsiin jossain monista hyvinvointikeskuksista, jotta pääset irti kaikesta paineesta. Lopullinen päämäärä: tuntea elvänsä ja olla zen!


9. Herkutteleva hiihtokeskus: hiihtokeskuksen kuvan mukaan sen ravintolatarjonta on korkealaatuista ja yllättävää. Alueen tyypillisistä tuotteista tähtiä saaneisiin keittiömestareihin saakka, perinteistä uusimpaan tarjontaan Val Thorens bistrot ja gastronomia kiihottavat makuhermoja, myös kaikkien vaativimpienkin asiakkaiden kohdalla.


10. Thorensin elämäntyyli: Val Thorens on Euroopan korkein hiihtokeskus ja myös epäilemättä vilkkain. Siellä on paljon elävän musiikin konsertteja, sen musiikkitarjonta on laaja jazzista teknoon, siellä on Alppien suurin disko ja monia teemabaareja, joissa voi kuunnella musiikkia ja tanssia Val Thorensin tahtiin, kaikki tämä pröystäilemättömässä ilmapiirissä.

Tour Operators

Loading...

Book #stay

SHARE UNITED
FOLLOW US : Become fan on Facebook Follow us on Twitter Lib_footer_page_gplus You Tube Our Flickr gallery Lib_footer_page_pin Lib_footer_page_inst
Need advice ? Call us ! +33 0(4) 79 00 08 08

Powder Alarm

Sign up to get the latest snow news in Val Tho!

All fields in this form must be filled in

The information provided is electronically processed to manage your subscription. The data is used by Val Thorens Tourist Office who may send you information about the resort from time to time.
According to the French Data Protection Act of January 6th 1978, updated in 2004,you have the right to access or change your personal data by writing to Service marketing of Office de Tourisme de Val Thorens – Maison de Val Thorens 73 440 Val Thorens – relationclient@valthorens.com
You may also request for your personal information not to be electronically processed, due to extenuating circumstances.

Powder Alarm

Sign up to get the latest snow news in Val Tho!

TOURIST OFFICE Famille Plus Les 3 Vallées Rossignol Mini GoPro Degré 7

Join us on Facebook :

×

By continuing to browse without changing your parameters, you accept the use of cookies or similar technologies to get services and offers tailored to your interests and to ensure secure transactions on our site. For more information, click here