Winter
 • weather forecast
  weather forecast
  -8° temp 2300m
  -14° temp 3200m
  D+1 weather forecast D+1 D+2 weather forecast D+2
  +
 • snow
  weather forecast
  70 cm DEPTH 2300m
  0 cm DEPTH 3200m
  0 cm Depth of the recent snowfall
  +
 • slopes
  VAL THORENS
  0/80 open slopes
  0/31 ski-lifts
  LES 3 VALLEES
  0/339 open slopes
  0/160 ski-lifts
  +
 • livecam

Najviše skijalište u Europi

10 KLJUČNIH ARGUMENATA…

VAL THORENS, ODREDIŠTE KOJE SJEDINJUJE NAJBOLJU SKIJAŠKU ATMOSFERU TE PROVOD KOJEG ČETE PAMTITI KAO ČISTU ZABAVU!

10 KLJUČNIH ARGUMENATA…


1. Odlična lokacija: kao najviše europsko odmaralište, Val Thorens se može smatrati prirodnim amfiteatrom, ono na što uvijek možete računati jest da smo otvoreni i da je sunčano vrijeme. Od studenog do svibnja, zajamčena kvaliteta snijega.


2. 600 kilometara uređenih staza u srcu 3 planine, najveće područje za skijanje na svijetu, 172 uspinjača i 318 uređenih skijaških staza za sve razine skijaša i sve vrste skijaških sportova. Uz pregršt mogućih kombinacija skijanja, svaki dan možete otkriti jednu novu stazu dok uživate u pogledu koji oduzima dah.


3. Nikad kraja zabavi: brze uspinjače dovest će Vas u tren oka natrag na stazu gdje se zabava nastavlja. Na Val Thorensu možete skijati mnogo više nego igdje drugdje!


4. "Anti stress" lokacija: mnoga skijališta tvrde da nude neprestano skijanje, no koliko njih to zapravo može ponuditi? Na Val Thorensu je to vrlo jednostavno, izađete van na skijama i već ste na stazi.


5. Raznovrstan ambijent za mlade, ali ne samo za mlade: kao odredište vrlo otvorenog pionirskog duha prema svjetskim trendovima i inovacijama, već preko 40 godina, Val Thorens je jedno kozmopolitsko odredište. Ovdje postoji jedan duh zajedništva svih ljudi koji tu borave: isprva druželjubivost, kasnije prerasta u sjedinjenje za zajedničku budućnost. Nema sumnje, Val Thorens ima na pretek energije za sve.


6. Pronađite prijatelje i obitelj: nudimo bogat i raznolik spektar smještaja, od kojih većina sadrži kupke, smještaj svih stilova, za sve vrste svečanosti ali i za svačiji džep. Obitelji, parovi, grupe ili zaljubljeni, mogu izabrati između širokog izbora od apartmana "Cocoon" do hotelskog smještaja s 5 zvjezdica. Val Thorens, odredište gdje je život ugodan!


7. Opuštanje: ovdje smo sve pojednostavili. Možete odabrati apartman prema Vašoj želji, prema Vašem stilu, a ovdje se sve može obaviti pješice. Na Val Thorensu čete doživjeti svoj "cool doživljaj".


8. Sport i opuštanje: osim što je ovo najveće skijaško odredište na svijetu, ono što osnažuje ovu ponudu jest čitav niz sportskih centara s preko 20 vrsta sportskih aktivnosti, wellness centara, ... Također možete uživati ​​u nevjerojatnim nizu najrazličitijih aktivnosti (najduža staza za saonice u francuskoj, brdski biciklizam na snijegu, vožnja na ledu, ...) od kojih neke možete probati ovdje i nigdje drugdje. Omogućite svojim tjelesnim osjetilima užitak pod stručnim rukama u jednom od naših brojnih wellness centara osmišljenih za potpunu relaksaciju. Krajnji cilj: osjećati se živim i doživjeti zen!


9. Gurmansko odredište: dok si stvarate predodžbu o nama, svakako u nju uključite iznenađujuće dobru gurmansku ponudu. Specijaliteti lokalnih kuhara, od tradicijonalnih jela do modernih delicija, bistronomija i kuhinja Val Thorensa oduševit će sve ukuse, uključujući i one najzahtjevnije.


10. Životni stil Val Thorensa: Iako je Val Thorens najviše skijaško odredište u Europi, svejedno je odredište s najviše sadržaja. Uz mnoštvo koncerata uživo, raznolikost glazbe, od jazza do digitalne glazbe, najveći noćni klub u Alpama i mnoštvo barova i restorana, Val Thorens će Vas slušati i plesati s Vama, a sve u "anti bling bling" ozračju.
Loading...

Book #stay

FOLLOW US : Become fan on Facebook Follow us on Twitter Lib_footer_page_gplus You Tube Our Flickr gallery Lib_footer_page_pin Lib_footer_page_inst
Famille Plus Les 3 Vallées Rossignol Mini Freegun Degré 7

Join us on Facebook :