Winter
 • weather forecast
  weather forecast
  -1° temp 2300m
  -6° temp 3200m
  D+1 weather forecast D+1 D+2 weather forecast D+2
  +
 • snow
  weather forecast
  60 cm DEPTH 2300m
  100 cm DEPTH 3200m
  2 cm Depth of the recent snowfall Fresh
  +
 • slopes
  VAL THORENS
  56/80 open slopes
  29/31 ski-lifts
  LES 3 VALLEES
  110/339 open slopes
  77/159 ski-lifts
  +
 • livecam

Najviše skijalište u Europi

10 KLJUČNIH ARGUMENATA…

VAL THORENS, ODREDIŠTE KOJE SJEDINJUJE NAJBOLJU SKIJAŠKU ATMOSFERU TE PROVOD KOJEG ČETE PAMTITI KAO ČISTU ZABAVU!

10 KLJUČNIH ARGUMENATA…


1. Odlična lokacija: kao najviše europsko odmaralište, Val Thorens se može smatrati prirodnim amfiteatrom, ono na što uvijek možete računati jest da smo otvoreni i da je sunčano vrijeme. Od studenog do svibnja, zajamčena kvaliteta snijega.


2. 600 kilometara uređenih staza u srcu 3 planine, najveće područje za skijanje na svijetu, 172 uspinjača i 318 uređenih skijaških staza za sve razine skijaša i sve vrste skijaških sportova. Uz pregršt mogućih kombinacija skijanja, svaki dan možete otkriti jednu novu stazu dok uživate u pogledu koji oduzima dah.


3. Nikad kraja zabavi: brze uspinjače dovest će Vas u tren oka natrag na stazu gdje se zabava nastavlja. Na Val Thorensu možete skijati mnogo više nego igdje drugdje!


4. "Anti stress" lokacija: mnoga skijališta tvrde da nude neprestano skijanje, no koliko njih to zapravo može ponuditi? Na Val Thorensu je to vrlo jednostavno, izađete van na skijama i već ste na stazi.


5. Raznovrstan ambijent za mlade, ali ne samo za mlade: kao odredište vrlo otvorenog pionirskog duha prema svjetskim trendovima i inovacijama, već preko 40 godina, Val Thorens je jedno kozmopolitsko odredište. Ovdje postoji jedan duh zajedništva svih ljudi koji tu borave: isprva druželjubivost, kasnije prerasta u sjedinjenje za zajedničku budućnost. Nema sumnje, Val Thorens ima na pretek energije za sve.


6. Pronađite prijatelje i obitelj: nudimo bogat i raznolik spektar smještaja, od kojih većina sadrži kupke, smještaj svih stilova, za sve vrste svečanosti ali i za svačiji džep. Obitelji, parovi, grupe ili zaljubljeni, mogu izabrati između širokog izbora od apartmana "Cocoon" do hotelskog smještaja s 5 zvjezdica. Val Thorens, odredište gdje je život ugodan!


7. Opuštanje: ovdje smo sve pojednostavili. Možete odabrati apartman prema Vašoj želji, prema Vašem stilu, a ovdje se sve može obaviti pješice. Na Val Thorensu čete doživjeti svoj "cool doživljaj".


8. Sport i opuštanje: osim što je ovo najveće skijaško odredište na svijetu, ono što osnažuje ovu ponudu jest čitav niz sportskih centara s preko 20 vrsta sportskih aktivnosti, wellness centara, ... Također možete uživati ​​u nevjerojatnim nizu najrazličitijih aktivnosti (najduža staza za saonice u francuskoj, brdski biciklizam na snijegu, vožnja na ledu, ...) od kojih neke možete probati ovdje i nigdje drugdje. Omogućite svojim tjelesnim osjetilima užitak pod stručnim rukama u jednom od naših brojnih wellness centara osmišljenih za potpunu relaksaciju. Krajnji cilj: osjećati se živim i doživjeti zen!


9. Gurmansko odredište: dok si stvarate predodžbu o nama, svakako u nju uključite iznenađujuće dobru gurmansku ponudu. Specijaliteti lokalnih kuhara, od tradicijonalnih jela do modernih delicija, bistronomija i kuhinja Val Thorensa oduševit će sve ukuse, uključujući i one najzahtjevnije.


10. Životni stil Val Thorensa: Iako je Val Thorens najviše skijaško odredište u Europi, svejedno je odredište s najviše sadržaja. Uz mnoštvo koncerata uživo, raznolikost glazbe, od jazza do digitalne glazbe, najveći noćni klub u Alpama i mnoštvo barova i restorana, Val Thorens će Vas slušati i plesati s Vama, a sve u "anti bling bling" ozračju.
Loading...

Book #stay

SHARE UNITED
Lib_footer_page_inst
Lib_footer_page_gplus

Powder Alarm

Sign up to get the latest snow news in Val Tho!

All fields in this form must be filled in

Powder Alarm

Sign up to get the latest snow news in Val Tho!

FOLLOW US : Become fan on Facebook Follow us on Twitter Lib_footer_page_gplus You Tube Our Flickr gallery Lib_footer_page_pin Lib_footer_page_inst
Famille Plus Les 3 Vallées Rossignol Mini Freegun Degré 7

Join us on Facebook :

×

By continuing to browse without changing your parameters, you accept the use of cookies or similar technologies to get services and offers tailored to your interests and to ensure secure transactions on our site. For more information, click here