winter
 • weer
  weer
  +0° temp 2300m
  -5° temp 3200m
  D+1 weer D+1 D+2 weer D+2
  +
 • sneeuw
  weer
  0 cm HOOGTE 2300m
  0 cm HOOGTE 3200m
  0 cm Hoogte VERSE SNEEUW
  +
 • pistes
  VAL THORENS
  0/80 open pistes
  0/31 kabelbanen
  LES 3 VALLEES
  0/339 open pistes
  0/160 kabelbanen
  +
 • livecam

Awards

Awards

World Ski Awards

De World Ski Awards worden georganiseerd door de World Travel Group, een toonaangevende internationale organisatie voor het uitreiken van een kwaliteitslabel aan de beste toeristische spelers. Dit evenement zet skigebieden in de schijnwerper, maar ook de toeristische professionals op het gebied van wintersport.

De awards worden elk jaar gehouden en worden uitgereikt na een verkiezing waarbij het publiek en professionals hun stemmen kunnen uitbrengen.

De beste wintersportplaats ter wereld wordt gekozen uit skiplaatsen die eerst op landelijke niveau hebben gewonnen.

De details verbergen De details weergeven
 2013/2014  FRANCE'S BEST SKI RESORT
 WORLD'S BEST SKI RESORT

European Best Ski Resort

Deze Europese Prijs beloont het beste Europese skigebied, dat wordt gekozen uit een beperkt aantal ski-oorden die door European Best Destinations zijn gekozen. De aanwijzing van de winnaar gebeurt na een stemming van het publiek.

Deze Europese organisatie die is gevestigd in Brussel heeft tot doel om de cultuur en het toerisme in Europa te bevorderen. In samenwerking met de grootste Europese bureaus voor toerisme, ijvert het voor een betere kennis van de rijkdom, de verscheidenheid en kwaliteit van de verschillende Europese toeristische bestemmingen.

De details verbergen De details weergeven
 2013/2014 BEST SKI RESORT IN EUROPE

World Snow Awards

De prijs van het meest innovatieve skistation in Europa wordt toegekend aan een innovatief en avant-gardistisch skigebied, in termen van service en infrastructuur.

De genomineerden worden gekozen uit de meest prestigieuze Europese bestemmingen. De winnaars worden vervolgens aangewezen door de combinatie van de stemming van een groep toeristische experts en het publiek.

De details verbergen De details weergeven
 2013/2014  MOST IMPROVED EUROPEAN RESORT

Val Tho Connect

Bezig te laden...

Reserveren #verblijf

VOLG ONS : Fan worden op Facebook Ons volgen op Twitter Lib_footer_page_gplus You Tube Onze Flickr galerij Lib_footer_page_pin Lib_footer_page_inst
Famille Plus Les 3 Vallées Rossignol Mini Freegun Degré 7

Volgt u ons op Facebook? :