winter
 • weer
  weer
  +7° temp 2300m
  +1° temp 3200m
  D+1 weer D+1 D+2 weer D+2
  +
 • sneeuw
  weer
  0 cm HOOGTE 2300m
  0 cm HOOGTE 3200m
  0 cm Hoogte VERSE SNEEUW Spring snow
  +
 • pistes
  VAL THORENS
  0/79open pistes waarvan 0 afhankelijk van de openingstijden
  3/31 kabelbanen waarvan 0 afhankelijk van de openingstijden
  LES 3 VALLEES
  0/251 open pistes waarvan 0 afhankelijk van de openingstijden
  3/125 kabelbanen waarvan 0 afhankelijk van de openingstijden
  +
 • livecam

Aanbieding

Maak het u makkelijk dankzij Val Thorens Réservation en stel het verblijf samen dat precies beantwoord aan al uw wensen. Op zoek naar een weekend, een kort verblijf, een vakantie op maat of een all-in arrangement? Ontdek alle interessante tips en aanbiedingen die wij voor u hebben geselecteerd en aarzel niet om te profiteren van onze arrangementen 'logies + skipas'! Er is beslist een arrangement dat past bij uw wensen.

* Aanbiedingen onder voorbehoud

GOEDKOPE SKIVAKANTIE 3 VALLEIEN

Dat een wintersportvakantie niet altijd duur hoeft te zijn, wordt in de 3 Valleien weer dubbel en dwars bewezen, want voor een goedkope skivakantie bent u in de 3 Valleien aan het juiste adres!
In dit uitgestrekte skigebied van meer dan 400 km2 vindt u accommodaties in iedere prijsklasse, goedkope arrangementen, interessant geprijsde skipassen en leuke aanbiedingen.

Op de website hoeft u alleen maar op de rubriek ‘aanbiedingen’ te klikken om te kunnen kiezen uit een groot aantal speciaal voor u samengestelde, goedkope arrangementen: voor een weekend, een week of meer, de kerst- of paasvakantie, met of zonder de kids, met vrienden of vriendinnen, met of zonder skilessen, tijdens het Andros Trophee weekend… Kiezen wordt nog lastig!

En omdat u in de 3 Valleien een goedkope skivakantie heeft geboekt, blijft er extra veel over om leuke dingen te gaan ondernemen. En leuke dingen zijn er in de 3 Valleien meer dan genoeg! Zo kunt u met een mountainbike de skipiste afdalen, een ritje maken met een sneeuwscooter, hoog door de bergen vliegen met een parapente (een bestuurbare parachute) of uw rijvaardigheid verbeteren met behulp van de instructeurs van de autocrossschool. U maakt dan de hoogste afdaling op ijs in Europa. Sensatie verzekerd!

En voor iedereen die het liever wat rustiger aan doet tijdens de skivakantie, biedt de 3 Valleien speciale arrangementen in de verschillende wellnesscentra, waar u heerlijk kunt ontspannen na een dagje op de lange latten. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een gezellig avondje in de bioscoop of in één van de vele restaurants verspreid over het hele domein. En wat dacht u van een ritje in de kabelbaan als het buiten donker is? Of breng eens een avond door in een Yurt, een onvergetelijke ervaring! U ziet het: een goedkope skivakantie in de 3 Valleien is absoluut niet saai!

Bezig te laden...

Reserveren #verblijf

SHARE UNITED
Lib_footer_page_inst
Lib_footer_page_gplus

Powder Alarm

Meld je aan voor informatie over sneeuwval in Val Thorens!

Alle velden van dit formulier zijn verplicht

The information provided is electronically processed to manage your subscription. The data is used by Val Thorens Tourist Office who may send you information about the resort from time to time.
According to the French Data Protection Act of January 6th 1978, updated in 2004,you have the right to access or change your personal data by writing to Service marketing of Office de Tourisme de Val Thorens – Maison de Val Thorens 73 440 Val Thorens – relationclient@valthorens.com
You may also request for your personal information not to be electronically processed, due to extenuating circumstances.

Powder Alarm

Meld je aan voor informatie over sneeuwval in Val Thorens!

Volgt u ons op Facebook? :

×

Door het browsen te vervolgen zonder uw instellingen te wijzigen, accepteert u het gebruik van de cookies of gelijksoortige technologieën om te kunnen beschikken over diensten en aanbiedingen die aansluiten op uw interesses en voor beveiligde transacties op onze site. Voor meer informatie, klik hier