winter
 • weer
  weer
  +7° temp 2300m
  +3° temp 3200m
  D+1 weer D+1 D+2 weer D+2
  +
 • sneeuw
  weer
  70 cm HOOGTE 2300m
  0 cm HOOGTE 3200m
  0 cm Hoogte VERSE SNEEUW
  +
 • pistes
  VAL THORENS
  0/80 open pistes
  4/31 kabelbanen
  LES 3 VALLEES
  0/338 open pistes
  4/160 kabelbanen
  +
 • livecam

Val Thorens Reservation

Uw verblijf wordt gegarandeerd een succes!

Droomt u van een romantisch weekendje weg voor twee? Van een korte vakantie met het hele gezin om te genieten van alle glijsporten? Of van een all-in vakantie op maat?

Dankzij Val Thorens Réservation kunt u all-in vakanties boeken op de pistes van het domein van de 3 Valleien: logies met skipassen en -lessen, inclusief skiverzekering of maaltijden in een restaurant bovenaan de pistes. U kiest het arrangement dat het beste bij u past!

Wat u ook zoekt, het team van Val Thorens Réservation staat geheel voor u klaar en zal altijd de beste oplossing voor u vinden voor de gunstigste prijs. Maak het u makkelijk en stel gewoon thuis uw droomvakantie samen!

Reserveer direct uw skivakantie online via Val Thorens Réservation!

Reserveer ook direct...

• uw skipas. Dit is uw magische toegangspas waarmee u kunt genieten van alle glijsporten in één van de mooiste gebieden van Europa, in het hartje van het grootste skigebied ter wereld!

• uw verzekering 'Carré Neige', waarmee u gegarandeerd zorgeloos kunt skiën in het hele skigebied.

• uw ski-groepslessen, ongeacht uw ervaring, leeftijd of niveau. Geniet met volle teugen van alle glijsporten die u hier kunt beoefenen!

• uw wellnessarrangement Wilt u even heerlijk ontspannen of weer nieuwe energie opdoen na een dag op de pistes? Ga dan richting het sportcentrum (Centre Sportif) van Val Thorens en geniet van de zwembaden (met de Aquapass), het Fun Park (Passkid), een krachttraining of een fitnessles (Fitness Pass).

• een avond in een chalet hoog in de bergen. Trek uw sneeuwschoenen aan en vertrek in de richting van het hooggelegen bergrestaurant. 's Nachts, door het besneeuwde landschap, wordt dit een magische wandeling! En na een overvloedige maaltijd met gerechten uit de Savoie, gaat u met een pannenkoekslee weer terug naar het wintersportdorp. Een onvergetelijke avond!

• uw privétransport. Reist u met het vliegtuig of per trein? Dan kunt u heel eenvoudig doorreizen naar Val Thorens door uw eigen auto te reserveren of een minibusje dat u direct naar uw verblijfplaats brengt.
Een enkel nummer om uw complete vakantie te boeken

Een enkel nummer om uw complete vakantie te boeken

Book online anytime 7/7  (secure payment)!
Information and Bookings:  +33 (0)4 79 00 01 06
E-Mail: reserver@valthorens.com

Bezig te laden...

Reserveren #verblijf

Volgt u ons op Facebook? :