winter
 • weer
  weer
  +0° temp 2300m
  -5° temp 3200m
  D+1 weer D+1 D+2 weer D+2
  +
 • sneeuw
  weer
  0 cm HOOGTE 2300m
  0 cm HOOGTE 3200m
  0 cm Hoogte VERSE SNEEUW
  +
 • pistes
  VAL THORENS
  0/80 open pistes
  0/31 kabelbanen
  LES 3 VALLEES
  0/339 open pistes
  0/160 kabelbanen
  +
 • livecam

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen

Neem de tijd om van het leven te genieten!

Na het skiën de welverdiende beloning: genieten van fijne en ontspannende momenten. 

In Val Thorens zorgen veel hotels in een geraffineerde en ontspannen sfeer voor je welbevinden, zodat je nieuwe energie opdoet, tot rust komt en jezelf kunt verzorgen.

Van de speciale formule voor skiërs tot een verkwikkende massage: je kunt gebruik maken van het zwembad, de jacuzzi, het stoombad... om ontspannen van je vakantie te genieten.

Schoonheidssalons en Wellness

Welzijn 3 valleien

In de 3 Valleien staat het welzijn van lichaam en geest voorop. De zuivere berglucht, de schitterende panorama’s, de uitgebreide sportieve voorzieningen en de grote keuze aan wellnesscentra in de 3 Valleien zorgen voor ontspanning en geven u volop nieuwe energie.

Zodra u ’s ochtends de gordijnen opent en uitkijkt over de besneeuwde bergtoppen die glooien in de ochtendzon, ervaart u al een ongeëvenaard gevoel van welzijn. En dat gevoel blijft de hele dag hangen, terwijl u langs de berghellingen naar beneden stuift, met de kinderen op de slee langs de langste sleepiste van Europa naar beneden racet, u helemaal uitleeft in het snowpark, danst in de openlucht discotheek bij La Folie Douce of heerlijk in de zon ligt te luieren in een ligstoel in de sneeuw…

En wat dacht u van een heerlijke ontspannende massage om dat gevoel van welzijn nog net iets langer vast te houden? In de 3 Valleien heeft u de keuze uit een groot aantal schoonheidsinstituten en wellnesscentra waar u terecht kunt voor ontspannende (sport)massages, schoonheidsbehandelingen of een bezoek aan de sauna en de hamam. Om nog maar te zwijgen over het bubbelbad en het zwembad. Want wat is er nu beter dan even de tijd nemen om tot jezelf te komen en helemaal te ontspannen na een heerlijke sportieve dag in de buitenlucht? Op de site vindt u alle adressen en telefoonnummers en u kunt doorklikken naar de website van het wellnesscentrum van uw keuze. De ervaren schoonheidsspecialistes en masseurs van de 3 Valleien doen er alles aan om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken en kunnen u ook van advies dienen, bijvoorbeeld over hoe u uw huid het beste kunt beschermen tegen de felle bergzon, of u van uw spierpijn afhelpen door een gedegen sportmassage. Uw welzijn staat voorop!

Bezig te laden...

Reserveren #verblijf

VOLG ONS : Fan worden op Facebook Ons volgen op Twitter Lib_footer_page_gplus You Tube Onze Flickr galerij Lib_footer_page_pin Lib_footer_page_inst
Famille Plus Les 3 Vallées Rossignol Mini Freegun Degré 7

Volgt u ons op Facebook? :