winter
 • weer
  weer
  +0° temp 2300m
  -5° temp 3200m
  D+1 weer D+1 D+2 weer D+2
  +
 • sneeuw
  weer
  0 cm HOOGTE 2300m
  0 cm HOOGTE 3200m
  0 cm Hoogte VERSE SNEEUW
  +
 • pistes
  VAL THORENS
  0/80 open pistes
  0/31 kabelbanen
  LES 3 VALLEES
  0/339 open pistes
  0/160 kabelbanen
  +
 • livecam

La Tyrolienne

La Tyrolienne

Een zweefvlucht van 1300 meter lang, 1 minuut en 45 seconden puur plezier in een adembenemend panorama

Een zweefvlucht van 1300 meter lang, 1 minuut en 45 seconden puur plezier in een adembenemend panorama, vanaf het hoogste punt van Les Trois Vallées, op 3230 m, bovenaan de Bouchet stoeltjeslift in het Orelle-skigebied, om de Crête van Val Thorens, op 3000 m, te verbinden met de top van de Funitel de Thorens.


STOR en SETAM zijn de uitdaging aangegaan om een nieuwe verbinding uit te vinden tussen La Maurienne en La Tarentaise, via de lucht, zoals een arend.

Van Orelle naar Val Thorens, hangend aan een stalen kabel en omhuld door een stoffen cocon, overschrijdt u de grens van de 100 km/uur en krijgt u het gevoel dat u als een grote roofvogel over het eindeloze landschap vliegt.

U komt los van de grond en zweeft tussen hemel en aarde, overweldigd door emotie, welbehagen en verbazing. Een exclusieve vlucht, via de hoogste mega-tokkelbaan ter wereld, in één van de mooiste gletsjergebieden van Savoie, in een quasi absolute stilte.

Toegang voorbehouden voor de skiërs van de Bouchet stoeltjeslift in het Orelle-skigebied, 50 € voor een ticket, ter plaatse aan te kopen, beperkt aantal plaatsen.

Lengte: 1300 m
Vertrekhoogte: 3230 m
Aankomsthoogte: 3000 m
Max. hoogte boven de grond: 250 m
Snelheid: tussen 65 en 105 km/uur
Leeftijd: van 8 tot 88 jaar
Max. gewicht van de passagier: 120 kg

Het gebruik van de "Tyrolienne" is onderworpen aan de weersomstandigheden.

EERSTE INDRUKKEN

Thibault: "Op het ogenblik dat ik loskwam van de aarde, sloeg mijn hart 200 per uur. Daarna volgde alleen maar gelukzaligheid, 2 minuten zuivere extase, terwijl ik de bergen zag zoals nooit tevoren. Men zweeft boven het reliëf, men voelt zich vrij in de natuur, zonder het gevoel te hebben dat men ze verstoort. "

Ingrid: "Het is super, want men voelt zich niet duizelig, terwijl men toch bijna 300 meter boven de grond vliegt! Ik raad het iedereen aan, zonder aarzelen, hoewel het vertrek misschien een beetje spannend is... "

La Tyrolienne

[Teaser] La Tyrolienne / Orelle - Val Thorens


Bezig te laden...

Reserveren #verblijf

VOLG ONS : Fan worden op Facebook Ons volgen op Twitter Lib_footer_page_gplus You Tube Onze Flickr galerij Lib_footer_page_pin Lib_footer_page_inst
Famille Plus Les 3 Vallées Rossignol Mini Freegun Degré 7

Volgt u ons op Facebook? :