winter
 • weer
  weer
  +2° temp 2300m
  -2° temp 3200m
  D+1 weer D+1 D+2 weer D+2
  +
 • sneeuw
  weer
  0 cm HOOGTE 2300m
  0 cm HOOGTE 3200m
  0 cm Hoogte VERSE SNEEUW
  +
 • pistes
  VAL THORENS
  0/80 open pistes
  0/31 kabelbanen
  LES 3 VALLEES
  0/339 open pistes
  0/160 kabelbanen
  +
 • livecam

Livecams / webcams

Ontdek via uw computer de sfeer van het wintersportcentrum en beleef live de bruisende pistes dankzij de webcams die op verschillende strategische punten van Val Thorens zijn opgehangen: bij de skilift van la Moutière, de Cime Caron, het Chalet de Thorens... Het voelt net alsof u er al bent, of niet?

WEBCAM 3 VALLEIEN

Het skigebied van de 3 Valleien biedt niet alleen ultramoderne voorzieningen zoals geavanceerde skiliften en rolpaden, maar ook webcams op maar liefst 6 plaatsen verspreid over het hele skioord. Zo kunt u op de webcam van La Folie douce in de 3 Valleien op 2300 meter hoogte niet alleen zien hoe het landschap er op deze plek uitziet en wat de actuele situatie op de piste is, u kunt ook het plaatselijke weerbericht bekijken en zelfs een e-card sturen om uw vrienden te laten zien waar u uw vakantie doorbrengt!

In de 3 Valleien staat er een webcam op de top van de berg la Moutière, op de top van de berg Caron, bovenaan de kabelbaan Plein Sud vlak bij de openlucht discotheek La Folie Douce, bij de chalets van la Marine en Thorens, en er is een livecam in Val Thorens waarvan de beelden iedere 10 minuten worden vernieuwd. Op de kaart kunt u precies zien waar de webcams zijn geplaatst.

Door te klikken op het beeld kunt u in- en uitzoomen en het panorama 360 graden laten draaien. Bij de webcam van Chalet de Thorens kunt u een overzichtskaart over het beeld downloaden, zodat u precies kunt zien waar de webcam zich bevindt. U kunt ook nog de archiefbeelden downloaden en zien hoe de situatie er een paar uur geleden uitzag, of op een bepaalde datum, bijvoorbeeld in de zomer

Zo krijgt u dankzij de beelden van de webcams in de 3 Valleien een beter beeld van uw vakantiebestemming en u kunt na uw vakantie nog nagenieten en aan alle thuisblijvers laten zien waar u bent geweest en wie weet, ze misschien over halen om volgend jaar met u mee te gaan!

Val Tho Connect

Bezig te laden...

Reserveren #verblijf

Volgt u ons op Facebook? :