winter
 • weer
  weer
  -8° temp 2300m
  -14° temp 3200m
  D+1 weer D+1 D+2 weer D+2
  +
 • sneeuw
  weer
  70 cm HOOGTE 2300m
  0 cm HOOGTE 3200m
  0 cm Hoogte VERSE SNEEUW
  +
 • pistes
  VAL THORENS
  0/80 open pistes
  0/31 kabelbanen
  LES 3 VALLEES
  0/339 open pistes
  0/160 kabelbanen
  +
 • livecam

sneeuwcondities

 • Woensdag 22 OktoberLAATSTE UPDATE OP 10/22/2014 OM 08:01

  • Snow depth at 3200m
   0 cm
   Snow depth at 2300m
   70 cm
  • Snow quality
   -
   Depth of new snow
   0 cm
  • Avalanche risk
   1 -

SNEEUWHOOGTE 3 VALLEIEN

De voorbereidingen van uw (ski)vakantie vormen vaak al de helft van de pret, en daarom is het extra leuk dat u van te voren van dag tot dag de sneeuwhoogte in de 3 Valleien kunt bekijken via internet. U ziet precies waar de sneeuw ligt, wat de sneeuwhoogte is op 2300 en op 3200 meter en hoe de kwaliteit van de sneeuw is. Ook het weerbericht, de status van de wegen en van de skipistes kunt u direct bekijken via internet. Op de webcams op verschillende plaatsen in het gebied kunt u in real time zien hoe de situatie is bovenaan de pistes. U kunt zelfs via de interactieve kaart uw eerste skiroutes al uitstippelen…

Bovendien biedt Val Thorens u de “beste sneeuwgarantie van Euopa!”. Van eind november tot half mei kunt u namelijk gegarandeerd skiën in de 3 Valleien, want het skigebied ligt voor 99% boven de 2000 meter en dus ligt er altijd sneeuw in het winterseizoen! En mocht het een keer helemaal tegen zitten, dan kan 40% van het gebied bedekt worden met kunstsneeuw dankzij de ultramoderne voorzieningen. Het is dus niet voor niets dat het skigebied van de 3 Valleien bekend staat om de uitstekende kwaliteit en de hoogte van de sneeuwlaag.

Het wintersportstation is bovendien uitgerust met ultramoderne skiliften die u snel tot bovenaan de pistes brengen en onderling met elkaar in verbinding staan zodat u zich makkelijk over het hele domein kunt verplaatsen. U kunt kiezen voor een skipas die toegang biedt tot het hele domein van de 3 Valleien, of voor een gedeeltelijke pas, als u bijvoorbeeld niet van plan bent om lange tochten te gaan maken. En voor beginners is er zelfs een skipas met extra korting, die toegang biedt tot de groene en blauwe pistes.

Bezig te laden...

Reserveren #verblijf

Volgt u ons op Facebook? :