10 AVAINARGUMENTTIA...

 

VAL THORENS, HIIHTOKESKUS, JOSSA PARHAAT HIHTO-OLOSUHTEET YHDISTYVÄT MIELLYTTÄVÄÄN ILMAPIIRIIN TARJOTEN NAUTITTAVAN KOKEMUKSEN!

10 AVAINARGUMENTTIA...

 

1. Poikkeuksellinen sijainti: Val Thorens on Euroopan korkein hiihtokeskus ja se muodostaa luonnollisen, avoimen aurinkoisen ja kattilan. Marraskuusta toukokuuhun lunta on varmasti ja se on korkealaatuista.

2. 600 kilometriä laskettelurinteitä 3 Valléen alueen sydämessä, maailman suurin hiihtokelpoinen alue, 172 hiihtohissiä ja 318 merkittyä laskettelurinnettä kaikille tasoille ja tyyleille. Monet yhdistelmämahdollisuudet odottavat hiihtäjiä, voit tutustua uuteen rinteeseen ja henkeäsalpaaviin maisemiin joka päivä.

3. Silkkaa nautintoa: nopeat hiihtohissit on suunniteltu välttämään jonotusta, voit nousta huipulle nopeasti nauttimaan hiihtämisestä. Val Thorensissa voit hiihtää enemmän kuin muualla!

4. Stressitön hiihtokeskus: monet hiihtokeskukset kehuvat, että hiihtämään pääsee suoraan sukset jalassa, mutta kuinka monissa paikoissa näin on todella laita? Val Thorensissa se on yksinkertaista, mene ulos suksine kanssa, olet jo mäessä.

5. Värikäs ja monimuotoinen ilmapiiri, nuorekas, mutta ei tarkoitettu vain nuorille: Val Thorens on avoin koko maailmalle ja sillä on ollut uraa uurtavan innovoiva maine jo 40 vuoden ajan. Kaikilla siellä oleskelevilla henkilöillä on yksi yhteinen piirre: ennen kaikkea halu osallistua mukavaan yhdessäoloon ja suuntautua yhdessä kohti tulevaa! Val Thorensilla on epäilemättä energiaa vaikka muille myytäväksi.

6. Tapaa ystäviä ja perhettäsi: meillä on laaja ja monipuolinen valikoima erilaisia majoitusmuotoja, joista useimmissa on kylpylä, kaikille tyyleille, kukkaroille ja ryhmille. Perheen tai puolison kanssa, suurella joukolla tai kahdestaan, valittavissa on monia vaihtoehtoja alkaen kodikkaista asunnoista hotelleihin ja 5 tähden residensseihin. Val Thorens on hiihtokeskus, jossa on hyvä elää!

7. Tuttavallinen: täällä kaikki on yksinkertaista. Voit tehdä asioita omassa tahdissasi ja kaiken voi tehdä jalkaisin. Voit kokea Val Thorensin rennon coolin asenteen.

8. Urheilullinen ja rento: maailman suurimman hiihtoalueen lisäksi voit nauttia urheilusta urheilukeskuksessa, jossa on tarjolla yli 20 lajia, lisäksi siellä on hyvinvointikeskus... Näin voit nauttia yllättävien lajien valikoimasta (Ranskan pisin pulkkamäki, maastopyöräilyä lumessa, jäärata-ajoa...), jotkin lajit ovat niin harvinaisia, että niitä ei harrasteta missään muualla. Anna kehosi asiantunteviin käsiin jossain monista hyvinvointikeskuksista, jotta pääset irti kaikesta paineesta. Lopullinen päämäärä: tuntea elvänsä ja olla zen!

9. Herkutteleva hiihtokeskus: hiihtokeskuksen kuvan mukaan sen ravintolatarjonta on korkealaatuista ja yllättävää. Alueen tyypillisistä tuotteista tähtiä saaneisiin keittiömestareihin saakka, perinteistä uusimpaan tarjontaan Val Thorens bistrot ja gastronomia kiihottavat makuhermoja, myös kaikkien vaativimpienkin asiakkaiden kohdalla.

10. Thorensin elämäntyyli: Val Thorens on Euroopan korkein hiihtokeskus ja myös epäilemättä vilkkain. Siellä on paljon elävän musiikin konsertteja, sen musiikkitarjonta on laaja jazzista teknoon, siellä on Alppien suurin disko ja monia teemabaareja, joissa voi kuunnella musiikkia ja tanssia Val Thorensin tahtiin, kaikki tämä pröystäilemättömässä ilmapiirissä.

 

Tour Operators

Club Val Thorens : an unmissable opportunity with Val Thorens