VAL THORENS, SKI CENTAR KOJI SPAJA NAJBOLJE SKIJANJE SA NAJBOLJOM ATMOSFEROM, U BORAVAK KOJI SE ZOVE ZADOVOLJSTVO !

 

VAL THORENS, SKI CENTAR KOJI SPAJA NAJBOLJE SKIJANJE SA NAJBOLJOM ATMOSFEROM, U BORAVAK KOJI SE ZOVE ZADOVOLJSTVO !bjn

U 10 KLJUČNIH ARGUMENATA…

 

1. Izuzetan položaj: najviši ski centar u Evropi, Val Torens je prirodna uvala otvorena i osunčana; tu se ne možete izgubiti. Od novembra do maja, sneg je garantovan i kvalitetan

2. 600 kilometara skijanja u srcu 3 Doline: najveći ski prostor na svetu, 175 žičara i 320 uređenih ski staza za sve nivoe znanja i sve vrste uživanja na snegu. Velika mogućnost kombinovanja očekuje ljubitelje zimskih sportova, a svaki dan možete da otkrijete neku novu stazu i panorame koje vam oduzimaju dah.

3. Samo zadovoljstvo: brze žičare su tu da biste izbegli čekanje i da biste se brzo popeli do pravog zadovoljstva. U Val Thorensu skijate više nego na drugom mestu !

4. Ski centar “anti stress”: mnogi ski centri nude smeštaj uz staze, ali koliko njih to realno ima? U Val Torensu je to jednostavno, čim stavite skije na noge, već ste na stazi.

5. Šaroliki ambijent, mladalački, ali ne isključivo za mlade: zahvaljujući otvorenosti prema svetu i pioniorskom, inovativnom duhu koji traje već 40 godina, Val Thorens je kosmopolitski ski centar. Postoji zajednička veza među svima koji ovde borave: najpre gostoprimstvo i zajednično stremljenje prema budućnosti. Nema sumnje, Val Thorens ima dovoljno energije za sve.

6. Uživajte sa prijateljima i porodicom: predlažemo vam bogatu i raznoliku ponudu smeštaja, neke sa spa centrima, za sve stilove, sve budžete i sve tipove druženja. Porodično, u paru, ili u društvu, iskoristite široku ponudu, od apartmana “cocoun” do hotela sa 5*. Val Torens je ski centar gde se lepo osećate!

7. Opušteno: ovde je sve jednostavno. Krećete se prema svojim željana, u svom ritmu i sve je na nekoliko koraka od vas. Istražite “Cool” atmosferu Val Torensa.

8. Sportski i opuštajuće: pored najvećeg ski prostora na svetu, na raspolaganju Vam je i sportski centar sa više od 20 sportskih aktivnosti, kao i centar za relaksaciju… Takođe su Vam na raspolaganju i druge izuzetne aktivnosti ( najduža staza za sankanje u Francuskoj, mountain bike na snegu, auto trke na ledu, … ) od kojih se neke ne upražnjavaju na drugim mestima. Poverite svoje telo stručniom rukama u nekom od centara za relaksaciju, a sve u cilju da budete u top formi!

9. Ski centar za gurmane: na slici ski centra, broj restorana i izbor hrane je iznenađujući. Od lokalnih proizvoda, do majstorija šefova kuhinje, tradicije i kulinatskih novosti u izboru jela i pića, Val Torens je ponosan da može da zadovolji sve ukuse, čak i najzahtevnije.

10. Val Thorens lifestyle: Ako je Val Thorens najviši ski centar u Evropi, onda je i najzabavniji. Mnogobrojni koncerti uživo, raznolikost muzičkih žanrova, od džeza do elektronske muzike, najveća diskoteka u Alpima, kao i mnogobrojni barovi sa tematskim zabavama će Vam omogućiti da u Val Torensu slušate i igrate i sve to u jedinstveno ambijentu.

 

Tour Operators

Club Val Thorens : an unmissable opportunity with Val Thorens