VAL THORENS, SREDIŠČE, KJER SE NAJVEČJI ZIMSKOŠPORTNI UŽITKI IN NAJLEPŠE OKOLJE ZDRUŽIJO V POPOLNE POČITNICE.

VAL THORENS, SREDIŠČE, KJER SE NAJVEČJI ZIMSKOŠPORTNI UŽITKI IN NAJLEPŠE OKOLJE ZDRUŽIJO V POPOLNE POČITNICE.


10 KLJUČNIH UTEMELJITEV...


1. Izjemna lokacija: najvišje ležeče zimskošportno središče v Evropi; Val Thorens je naravna, odprta in s soncem obsijana gorska kotlina, kjer se nikoli ne izgubiš. Od novembra do maja jo zagotovo prekriva kakovostna snežna odeja.


2. Šeststo kilometrov prave smučarske in deskarske idile v srcu treh dolin, tj. največje zimskošportno središče na svetu, 172 žičnic in vlečnic, 318 označenih prog za vse ravni zahtevnosti in discipline. Širok izbor kombinacij čaka na smučarje, ki lahko vsak dan preizkusijo novo progo in uživajo v osupljivih panoramskih razgledih.


3. Samo užitek: vlečne naprave, ki ne ustvarjajo čakalnih vrst in vas hitro pripeljejo na vrh. V Val Thorensu smučate več kot kjer koli drugje!


4. »Protistresno« središče: mnogo središč obljublja dostop na smučeh do prog, vendar koliko jih to zagotovi v resnici? V Val Thorensu enostavno stopite ven na smuči in že ste na progi.


5. Barvito in mlado okolje, ki ni rezervirano samo za mlade: zaradi svoje močne odprtosti svetu in pionirskega duha je inovativni Val Thorens že 40 let svetovljansko središče. Vsem, ki se tu nastanijo, sta skupni predvsem prijaznost in enotni koraki v prihodnost! Brez dvoma, Val Thorens ima energije dovolj za vse.


6. Spoznajte na novo prijatelje in družinske člane: nudimo vam bogato paleto raznolikih prenočišč, več centrov dobrega počutja: za vse stile, denarnice in oblike druženj. Družine, pari, družbe ali zaljubljenci, izbira je pestra: od apartmajev »Cocoon« do hotelov in prenočišč s 5 zvezdicami. Val Thorens je središče, kjer se dobro živi!


7. Brezskrbno: tu je vse enostavno. Premikaš se po želji, v svojem ritmu in vse opraviš peš. V Val Thorensu sta odnos in počutje umirjena, tako rekoč »kul«.


8. Športno in sproščeno: največje smučarsko in deskarsko središče na svetu. V fitnes centru postanete bogatejši za izkušnje v ponudbi več kot 20 dejavnosti, center dobrega počutja… Preizkusite se tudi v frapantnih dejavnostih talilnega lonca (najdaljše proge v Franciji, gorsko kolesarjenje po snegu, vožnja po ledu…); nekatere, res nenavadne, so na voljo le tu in nikjer drugje. Zaupajte svoje telo rokam strokovnjakov v številnih centrih dobrega počutja in doživite popolno sprostitev. Najvišji cilj: čutiti živost in spoznajte zen!


9. Gurmansko središče: enako kot velja za središče, velja tudi za ponudbo jedi, ki je zelo kakovostna in odlična. Od lokalnih izdelkov do jedi vrhunskih kuharskih šefov, od tradicionalne do sodobne kulinarike, od »bistronomije« do gastronomije, Val Thorens poskrbi za vse brbončice, tudi tiste najbolj zahtevne.


10. Življenjski slog: Val Thorens je najvišje ležeče središče v Evropi, brez dvoma pa tudi najbolj živahno. Številni koncerti v živo, raznolika glasbena ponudba: od jazza do elektronske glasbe, največja diskoteka v Alpah in številni tematski in slovesni bari; v Val Thorensu se posluša in pleše, vse v »nenastopaškem« vzdušju.

Tour Operators

Kompas D.D. : www.kompas.si
Ski & Fun : www.skifun.si
MountVacation : www.skifun.si

 

Club Val Thorens : an unmissable opportunity with Val Thorens