Val Thorens, skisportsstedet der kombinerer det bedste skiløb med en afslappet atmosfære og et væld af aktiviteter.

 

Val Thorens, skisportsstedet der kombinerer det bedste skiløb med en afslappet atmosfære og et væld af aktiviteter.

 

1. En exceptionel beliggenhed: Det højest beliggende skisportssted i Europa. Val Thorens ligger i en naturlig dal øverst oppe i ”De Tre Dale”, åbent, solbeskinnet og et sted, hvor du aldrig farer vild. Fra november til maj er der garanteret kvalitetssne.

2. 600 kilometer rene skisports muligheder i hjertet af ”De Tre Dale”, verdens største skiområde med 318 afmærkede pister og 172 skilifte. Et overflødighedshorn af kombinationsmuligheder venter skiløberne med nye pister og nye, betagende panoramaudsigter hver eneste dag.

3. Ren fornøjelse: hurtige og effektive skilifte fører dig hurtigt op ad bjerget, så du får maksimalt udbytte. I Val Thorens finder du mere skiløb end noget andet sted!

4. Et afstressende feriested: der er mange skisportssteder, der påstår at tilbyde skiløb lige uden for døren, men hvor mange gør det i virkeligheden? I Val Thorens er det enkelt: Tag skiene på uden for din bolig og du er allerede på pisterne.

5. Pulserende, livlig, ung atmosfære, men ikke kun for de unge: takket være vores åbenhed over for verden og vores pionerånd, er Val Thorens et virkelig kosmopolitisk feriested. Der er et fællestræk for alle, der bor her: Imødekommenhed kombineret med et fælles livssyn, som altid skuer fremad i tiden! Val Thorens har energi tilovers for alle!

6. Kom med venner og familie: vi tilbyder et stort og varieret indkvarteringsudvalg – mange udstyret med spabad – som passer til alle slags ønsker, budgetter og muligheder for at være sammen. Hvad enten I er en familie, et par eller en gruppe, der søger et romantisk afbræk fra hverdagen, så finder I et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder fra hyggelige lejligheder til femstjernede hoteller og residencer. I Val Thorens nyder man det gode liv!

7. Afslappet: Alt er enkelt her. Du bestemmer selv farten og du kan komme frem til fods overalt. Oplev Val Thorens’ cool atmosfære.

8. Sporty og afslappet: ud over at nyde skisportens muligheder i verdens største skiområde finder du et endnu større udvalg af oplevelsesmuligheder i sportscentret, som tilbyder flere end 20 aktiviteter samt et wellnesscenter. Oplev et væld af overraskende aktiviteter, f.eks. Frankrigs længste kælkebane, mountainbike i sneen, isbanekørsel osv., og nogle, som er så nye, at Val Thorens er stort set det eneste sted, hvor de findes. Forkæl kroppen og overlad dig til et af vore mange wellnesscentre. Det ultimative mål er: nyd livet og vær ”Zen”!

9. Et feriested for gourmet’er: ligesom resten af Val Thorens er det kulinariske udbud af høj kvalitet og fuld af overraskelser. Du finder lokale produkter, køkkenchefer med michelinstjerner, traditionel og avanceret mad; Val Thorens’ ”bistronomi” og gastronomi vil henrykke selv de mest krævende madelskere.

10. Val Thorens’ livsstil: Val Thorens er Europa højest beliggende skisportssted og helt klart også det livligste. Du finder et bredt udvalg af koncerter, et meget stort udvalg af musikale begivenheder fra jazz til electro, Alpernes største natklub og en masse festlige barer med hver sit tema. Det betyder, at du kan lytte til og danse i Val Thorens i en afslappet atmosfære når som helst.

 

Tour Operators

 

Club Val Thorens : an unmissable opportunity with Val Thorens