Val Thorens, ski destinasjonen som kombinerer den beste skikjøringen med den beste atmosfæren for et morsomt opphold!

 

1.       En eksepsjonell plassering: Høyeste Europeiske ski destinasjon. Val Thorens ligger i en naturlig bolle på toppen av de 3 Dalene,
åpent og solfyllt, et sted du ikke kan kjøre deg bort. Fra November til Mai er du garantert den beste snøen.

2.       600 kilometer med skisport i hjertet av de 3 Dalene. Verdens største ski område med 318 løyper og 172 ski heiser.
Et uttall av muligheter og steder du kan stå på ski venter deg, fantastiske løyper kombinert med panorama utsikt hver dag.

3.       Ren nytelse: raske ski heiser som er designet for å minimere ventetiden og tar deg kjapt opp på fjellet. I Val Thorens kan du
kjøre mer på ski enn noe annet sted.

4.        Anti stress destinasjonen: mange ski destinasjoner skryter av dør til dør skikjøring, men hvor mange steder får du egentlig dette?
I Val Thorens er det enkelt, kjør på ski ut fra stedet du bor og du befinner deg allerede midt i løypene.

5.       Vibrerende, livlig og ung atmosfære, men ikke bare for unge mennesker: takket være at Val Thorens har vært meget åpen og motakelig for
inspirasjon og mennesker fra alle verdens hjørner de siste 40 årene er Val Thorens i dag en ekte kosmopolitisk destinasjon. Alle som bor i Val Thorens
har en felles nevner: vennlighet kombinert med et felles ønske om å alltid se mot fremtiden! Val Thorens gir ekstra energi til alle og enhver, uten tvil.

6.       Møt venner og familie: vi tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter som passer alle budsjetter og sammenkomster. Som familie, par på romantisk ferietur
eller gruppe kan du velge fra vårt brede utvalg, alt fra hyggelige leiligheter til 5 stjerners hotel. Val Thorens er en destinasjon der du bor bra.

7.       Avslappet: Alt her er enkelt.  I Val Thorens velger du selv tempoet og du kan lett spasere gjennom hele byen på bena, et kult sted helt enkelt.

8.       Sporty og laid back: I tillegg til å nyte ski kjøringen i verdens største skisytem kan du også boltre deg i Val Thorens sports senter, som tilbyr mer enn 20 ulike aktiviteter samt et eget wellness senter.  Du kommer også til å få deg en og annen overaskelse med blandt annet Frankrikes lengste akebakke, snø mountain biking, bilkjøring på is osv....samt noen helt nye aktiviteter du aldri tidligere har opplevd noe annet sted enn i Val Thorens. Du kan overgi kropp og sjel til en av de mange wellness sentrene i Val Thorens, målet er å føle seg levende og Zen!

9.       Gourmet destinasjonen : det kulinariske tilbudet i Val Thorens er av høy kvalitet, full av overaskelser og meget spennende. Du finner alt fra lokale små restauranter med savoyardisk mat på menyen til ren gourmet mat med Michelin stjerner, tradisjonelt og moderne. Val Thorens bistronomi og gastronomi vil tilfredstille selv de kresneste ganer!

10.   Val Thorens livsstil: I tillegg til å være den høyest beliggende ski destinasjonen i Europa er Val Thorens også den mest livlige. Et bredt utvalg av live konserter, afterskis, fra jazz til electro, alpenes største nattklubb og et stort utvalg av barer i alle stiler og musikalske retninger gjør at du kan høre og danse deg gjennom Val Thorens mens du nyter av den avslappede atmosfæren.

 

Tour Operators

Club Val Thorens : an unmissable opportunity with Val Thorens