Val Thorens, orten som kombinerar den bästa skidåkningen med den bästa atmosfären så att semestern blir riktigt kul!

 

10 VIKTIGA PUNKTER...

 

1. En exceptionell skidort. Val Thorens är Europas högst belägna skidort och ligger i en dal på toppen av bergsmassivet. Området är soligt och man kan inte gå vilse. Från november till maj har Val Thorens snögaranti.

2. 600 kilometer snösport i hjärtat av de Tre dalarna. Världens största skidormåde, med 320 pister och 175 liftar. Pister med hisnande panoramautsikt väntar på åksugna skidåkare.

3. Ren njutning. Snabba liftar och gondoler för att minimera väntetiden och för att få dig upp på berget snabbast möjligt för att maximera själva skidåkningen. I Val Thorens kan du åka mer skidor än någon annanstans!

4. Anti-stressorten. Ett antal orter skryter om ski-in/out. Men ärligt talat så är det få orter som kan leva upp till det. I Val Thorens är det är enkelt, ski-in/out från ditt boende – du bor i backen!

5. Levande, livligt och ungdomligt, men inte bara för ungdomar. Tack vare att Val Thorens är öppna mot omvärlden och vart pionärer inom turismbranschen i 40 år är Val Thorens en skidort för alla.

6. Umgås med vänner och familj. Vi erbjuder ett stort och varierat utbud av boendealternativ för olika smaker, budget och gemenskap. En del boenden är till och med utrustade med spa. Ett brett urval av boendealternativ för familjer, par eller kompisgäng. Allt från mysiga lägenheter till 5-stjärniga hotell. Det goda livet i Val Thorens!

7. Avslappnat. Allt är enkelt och inom gångavstånd. I backen gör du så stora framsteg som du själv vill och i din egen takt.

8. Sportigt och avslappnat. Njut av snösport i världens största skidområde. Testa på aktiviteter i sportcentret som erbjuder mer än 20 olika aktiviteter och ett wellness center. Val Thorens erbjuder vinteraktiviteter som till exempel Frankrikes längsta kälkbacken, snömountainbike, och isköning. Ta kontakt med experterna på ett av våra många center, så hjälper de er.

9. En gourmetort. Det kulinariska utbudet är av hög kvalitet och full av överraskningar. Från lokala råvaror, Michelinkockar, traditionellt till modernt så kommer Val Thorens gastronomi glädja även den mest kräsne.

10. Val Thorens livsstil. Val Thorens är den högst belägna semesterorten i Europa och utan tvekan den livligaste. I och med ett brett utbud av konserter, musikevenemang från jazz till house, festliga barer och alpernas största nattklubb innebär det att du kan lyssna och dansa till Val Thorens långt in på natten.

 

Tour Operators

 

Club Val Thorens : an unmissable opportunity with Val Thorens