Val Thorens, a síközpont, ami a síelés legjavát egyesíti a legjobb hangulattal, hogy a pihenés valóban öröm legyen

 

Val Thorens, a síközpont, ami a síelés legjavát egyesíti a legjobb hangulattal, hogy a pihenés valóban öröm legyen

10 pontban

 

1. különleges fekvés: Európa legmagasabban fekvő síközpontja, egy természetes, nyitott, napos katlan, ahol az ember soha nem veszik el. Novembertől májusig garantált a jó minőségű hó.

2. 600 km tiszta élvezet a Három-völgy szívében, a világ legnagyobb síterepén, 175 felvonó, 320 kijelölt pálya, minden tudásszinthez és mindenfajta síhez. Hihetetlen összetételű, végtelen variációt biztosító síterep, ahol minden nap új pályán, új panorámában gyönyörködhet.

3. Csak az öröm: gyors felvonók gondoskodnak arról, hogy ne kelljen várakozni, és hogy mielőbb újra visszarepítsenek az újabb örömök felé. Val Thorensben többet fogsz síelni, mint bárhol máshol!

4. A stresszoldó síterep: több síközpont is azzal büszkélkedik, hogy egészen pályaszállásnak számít, de mennyi teljesíti ezt valójában? Val Thorensben ezt egyszerű eldönteni; csatolj fel az apartmanból kilépve, s máris a pályákon találod magad.

5. Pörgős, fiatalos hangulat, de nem csak fiataloknak! Val Thorens egy multikulturális síterep: nyitott az egész világra, és 40 éve megállás nélkül innovatív lélekkel újra és újra megújul. Az itt síelők mind megtapasztalják Val Thorens bensőséges hangulatát és a jövő felé mutató fejlődését.

6. Síelj barátaiddal, családoddal! Gazdag szállásválaszték, a legtöbb apartmanház spa részleggel is rendelkezik, minden stílusban, minden árfekvésben, minden típusú utazáshoz találsz szálláshelyet. Családban, kettesben, haverokkal, használd ki a széles szálláspalettát a kedvező árfekvésű apartmanoktól az ötcsillagos hotelekig és apartmanházakig. Val Thorens, egy olyan síközpont, ahol jó lenni.

7. Ellazulva: itt minden egyszerű. Kedved szerint fedezheted fel a síterepet, saját ritmusodban, gyalog minden elérhető. Megtapasztalod majd, milyen is az a „cool életvitel” Val Thorensben.

8. Sportos és kipihent: a világ legnagyobb síterepén a síelésen túl is megsokszorozhatod élményeidet a sportközpontban, ahol több mint 20 különféle tevékenységet űzhetsz, vagy a wellness központban… sőt, különböző izgalmas lehetőségek is várnak (a leghosszabb szánkópálya Franciaországban, hegyikerékpározás havon, jégpálya rally), amelyek közül jó néhányat sehol máshol nem tudsz így kipróbálni. Bízd magad hozzáértő kezekre valamelyik wellness központban a teljes ellazulás érdekében. A végső cél: érezd, hogy élsz, és érezd a belsőharmóniád.

9. Egy ínyenc síközpont: Val Thorens arculatához hozzátartozik az éttermek minőségi és ámulatba ejtő kínálata. Az őstermelők termékeitől egészen a csillaggal jutalmazott séfekéig, a hagyományostól a modern dolgokig, Val Thorens bisztronómiája és gasztronómiája elragad minden ízlelőbimbót, még a legigényesebbekét is.

10. Val Thorens lifestyle: Val Thorens Európa legmagasabban fekvő síterepe, és egyben a legpörgősebb is. Rengeteg élő koncert, különböző stílusú zenék forgataga a jazztől az elektronikusig, az Alpok legnagyobb diszkója, és sokféle stílusú bár szórakoztat és perdít majd táncra, mindezt felesleges fényűzéstől mentes hangulatban.

 

Tour Operators

Club Val Thorens : an unmissable opportunity with Val Thorens