STAŢIUNEA CARE ÎMBINĂ SUPERLATIVUL SCHIULUI CU SUPERLATIVUL LOCURILOR PENTRU O VACANŢĂ DE VIS!

 

10 ARGUMENTE CHEIE ÎN SPRIJINUL ACESTEI IDEI...

 

1. Un amplasament de excepţie: staţiune situată la cea mai mare altitudine din Europa, Val Thorens este un circ glaciar, deschis şi însorit; aici nu vă puteţi pierde niciodată. Din noiembrie şi până în mai zăpada este garantată şi de calitate.

2. 600 kilometri de pârtie adevărată în inima domeniului 3 Vallées (Trei Văi), cea mai mare zonă schiabilă din lume, cu 172 instalaţii pe cablu şi 318 pârtii marcate, pentru toate nivelele şi toate sporturile de iarnă. O multitudine de combinaţii posibile aşteaptă schiorii şi aici puteţi descoperi pârtii noi în fiecare zi şi panorame incredibile.

3. Numai plăcere: instalaţii pe cablu rapide concepute pentru a evita aşteptarea şi a vă transporta cât mai repede spre distracţie. La Val Thorens, veţi schia mai mult decât oriunde altundeva!

4. Staţiunea „anti-stres”: numeroase staţiuni revendică schiul la poalele pârtilor, însă câte dintre ele îl pot oferi în realitate? La Val Thorens este simplu: ieşiţi la schi şi sunteţi deja pe pârtie.

5. O atmosferă plină de culori, tânără, însă nu rezervată exclusiv tinerilor: datorită deschiderii foarte largi către lume şi spiritului de pionierat mereu inovator manifestat de mai bine de 40 de ani, Val Thorens este o staţiune cosmopolită. Toţi turiştii care îşi petrec vacanţa aici au ceva în comun: convivialitate în primul rând şi, apoi, o manieră unică de a avansa spre viitor! Fără nicio îndoială, Val Thorens e în măsură să îi molipsească pe toţi cu energie.

6. Regăsiţi-vă prietenii şi familia: vă propunem o gamă bogată şi variată de locaţii, cea mai mare parte dotate cu SPA, pentru toate gusturile, bugetele şi toate tipurile de vacanţe. În familie, în cuplu, în grup de prieteni sau îndrăgostiţi, profitaţi de o ofertă variată care merge de la apartamente primitoare la hoteluri şi complexe rezidenţiale de 5 stele. Val Thorens, o staţiune unde merită să trăieşti!

7. Deconectare: aici, totul este simplu. Petreceţi-vă timpul după bunul plac, după ritmul propriu, mai ales că totul se poate face la poalele pârtiei. Experimentaţi astfel atitudinea „cool” din Val Thorens.

8. Sport şi relaxare: pe lângă cel mai mare domeniu schiabil din lume, vă puteţi diversifica experienţele într-un centru sportiv care vă propune peste 20 de activităţi, un centru de relaxare etc. De asemenea, veţi putea experimenta un mix de activităţi inedite (cea mai lungă pârtie de sanie din Franţa, ciclism pe zăpadă, patinaj pe gheaţă etc.), unele dintre ele atât de insolite încât nu se mai practică nicăieri în lume. Lăsaţi-vă corpul în grija unuia dintre numeroasele noastre centre SPA pentru o relaxare totală. Scop suprem: să te simţi plin de viaţă şi să faci totul la intensitate maximă!

9. O staţiune gurmandă: la fel ca şi imaginea staţiunii, oferta restaurantelor este de calitate şi impresionantă. De la produse locale la preparate sofisticate, de la tradiţie la modernitate, bistronomia şi gastronomia din Val Thorens vor şti să încânte papilele gustative, chiar şi cele mai exigente.

10. Stilul de viaţă Val Thorens: dacă Val Thorens este staţiunea amplasată la cea mai mare altitudine din Europa, este fără îndoială şi cea mai animată. Multitudinea de concerte live, diversitatea ofertei muzicale, de la jazz la electro, cel mai mare club din Alpi şi mulţimea de baruri tematice şi festive vă vor face să ascultaţi şi să dansaţi Val Thorens, totul într-o atmosferă relaxantă.

 

Tour Operators

 

Club Val Thorens : an unmissable opportunity with Val Thorens