В 10 КЛЮЧОВИ АРГУМЕНТА…

 

ВАЛ ТОРЕНС, КУРОРТ, КОЙТО ОБЕДИНЯВА НАЙ-ДОБРОТО ОТ СКИТЕ С НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЪЗДАВАЩИТЕ НАСТРОЕНИЕ ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ПРЕСТОЙ, НАРЕЧЕН УДОВОЛСТВИЕ!

В 10 КЛЮЧОВИ АРГУМЕНТА…

 

1. Изключително местоположение: най-високият курорт в Европа, Вал Торенс, е отворена и слънчева естествена котловина; в нея човек никога не може да се загуби. От ноември до май снегът е гарантиран и качествен.

2. 600 километра чисто пързаляне в сърцето на областта от 3 долини, най-голямата област за каране на ски в света, 172 лифтове и влекове и 318 маркирани писти за всички нива и всички снежни спортове, свързани с пързаляне. Множество възможни комбинации очакват скиорите и вие можете да откриете нова писта всеки ден и изключителни панорами.

3. Само удоволствие: бързи лифтове и влекове, проектирани, за да се избегне чакането и да ви изкачат бързо към удоволствието. Във Вал Торенс, карате ски повече, отколкото всякъде другаде!

4. Курорт „анти-стрес”: множество курорти предявяват претенции за движение със ски на краката, но колко могат действително да претендират за това? Във Вал Торенс, е много просто, излезте със ски, вече сте на пистите.

5. Колоритна атмосфера, млада, но не е запазена само за младите: благодарение на много голямо отваряне към света и с винаги новаторски пионерски дух от 40 години насам, Вал Торенс е космополитен курорт. Съществува нещо общо между всички хора, които пребивават там: най-напред сърдечността и еднакъв начин да напредват към бъдещето! Няма съмнение, Вал Торенс има енергия в излишък за всички.

6. Срещнете се отново с вашите приятели и вашето семейство: предлагаме ви богата и разнообразна гама от места за подслон, в по-голямата си част екипирани със СПА, за всички стилове, всички бюджети и всички типове срещи след дълга раздяла. Независимо дали сте със семейството си, като двойка, с голяма група хора или като влюбени, възползвайте се от големия избор от апартаментите като „пашкул“ до хотелите и луксозните жилища 5 звезди. Вал Торенс, курорт, където е хубаво да се живее!

7. Безгрижен: тук всичко е просто. Действате според вашите желания, във вашия ритъм и всичко може да се прави пеша. Ще опитате „cool attitude” (готиното отношение) на Вал Торенс.

8. Спортен и разпускащ: отвъд най-голямата област за каране на ски в света, вие умножавате експериментите със спортен център, предлагащ повече от 20 дейности, център на благополучие, … Можете също да се възползвате от смесица от изненадващи дейности (най-дългата писта за шейни във Франция, колела за всякакви терени върху сняг, каране върху лед, …) някои от които съвсем необичайни, не се практикуват никъде другаде. Поверете тялото си на експертните ръце в един от нашите многобройни центрове за да се чувствате добре, за пълно отпускане. Крайна цел: да чувствате, че живеете и че сте дзен (така добре като след медитация)!

9. Курорт за гастрономи: по подобие на курорта, предложенията на местата за хранене са качествени и учудващи. От местните продукти до звездните готвачи, от традицията до модерното, бистрономията и гастрономията на Вал Торенс ще успеят да съживят всички папили, включително най-взискателните.

10. Стилът на живот на Вал Торенс: ако Вал Торенс е най-високия курорт в Европа, той без съмнение е най-оживеният. Многообразието на неговите концерти на живо, разнообразието на музикалните му предложения, от джаз до електро, най-голямата дискотека на Алпите и множеството от тематични и празнични барове ще ви накарат да слушате и танцувате Вал Торенс, всичко в обкръжение „anti bling bling“ (анти блинг блинг).

 

Tour operators